Στρατηγικές που μάθαμε απ τις πριγκίπισσες της Disney

Οι κυρίες αυτές κατάφεραν να «σκαλώσουν» τους Πρίγκιπες τους και παρόλο που φαίνεται όλο αυτό πολύ αθώο και απρογραμμάτιστο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αγάπη με την πρώτη ματιά. Ναι, οι πριγκίπισσες της Disney χρησιμοποιούν σίγουρα κάποιες σοβαρές στρατηγικές και δες εδώ το τι θα μπορούσαμε να μάθουμε ή να δανειστούμε από αυτές:


1. Σταχτοπούτα: Μην είσαι υπερβολικά διαθέσιμη

Η Σταχτοπούτα δεν ήταν ανόητη, αυτό είναι σίγουρο και επέλεξε σίγουρα μια ιδανική χρονική στιγμή για να τρέξει μακριά και να αφήσει τον πρίγκιπα με την λαχτάρα! Αν έμενε θα είχε εκτεθεί ως ένα εύκολο κορίτσι, αλλά έτρεξε αντί γι΄ αυτού και επέλεξε να αφήσει πίσω της μία μυστηριώδη ομορφιά. Όλοι αγαπάμε μια περιπέτεια, και πιο πολύ αγαπάμε την γλυκιά γεύση της αβεβαιότητας. Το ιδανικό σενάριο; Δείξε του ότι σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις να πιστεύει ότι κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο όλη την ημέρα περιμένοντας την κλήση του. Μην προσφέρεσαι να αναδιοργανώσεις ολόκληρη την ημέρα σου σύμφωνα με το πρόγραμμά του, πρότεινε μια συμβιβαστική λύση (διαφορετική ημέρα).

2. Χιονάτη: Μην παρατάτε τους αρσενικούς φίλους σας

Το ότι περιβάλλεται απο τόσους πολλούς άνδρες φίλους (επτά νάνοι) θα μπορούσε να έχει να κάνει με την επιτυχία της Χιονάτης , παρόλο που στην πραγματική ζωή ένα κομμάτι του ανταγωνισμού και της ζήλια είναι πάντα παρούσα σε πρώτη φάση. Οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες που έχουν πολλούς άντρες φίλους τείνουν να είναι περισσότερο κοινωνικές, ας μην ξεχνάμε όμως τη σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ φιλίας και έρωτα.

3. Μικρή Γοργόνα: λιγότερα λόγια, περισσότερο τη γλώσσα του σώματος

Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ ομιλητική για να κερδίσεις την καρδιά του και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι νευρική γιατί απλά δεν έχεις τις λεκτικές δεξιότητες! Η Άριελ δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου και αυτή ακόμη καταφέρει να πάρει το πανέμορφο πρίγκιπα της! Το μυστικό της; Η γλώσσα του σώματος! Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν πραγματικά πολλή προσοχή στη γλώσσα του σώματος τους και αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι μιλάει συχνά πιο δυνατά από τα λόγια, που σημαίνει ότι μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με το υποσυνείδητο.

4. Jasmine (Aladdin): Η αληθινή αγάπη είναι χωρίς Προκατάληψη

Κάθε πρόσωπο σε αυτόν τον κόσμο είναι ιδιαίτερο, αξίζει να αγαπηθεί και έχει πολλή αγάπη να δώσει. Δεν πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε, "Ω, δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι πάρα πολύ καλή για αυτόν τον τύπο" ή, "Ω, δεν υπάρχει τρόπος , αυτός ο τύπος είναι πολύ καλός για μένα ". Σίγουρα, θα συναντήσετε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε τίποτα κοινό, αλλά, προκειμένου να γνωρίσουμε κόσμο, θα πρέπει να μιλήσουμε πρώτα, αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Νομίζετε ότι ο Αλαντίν και η Γιασμίν θα ζούσαν ευτυχισμένοι , αν Γιασμίν ήταν ένα από αυτά τα σνομπ κορίτσια και σκεφτόταν, «πώς τολμά να μου μιλάει;"

5. Belle: Μη μένεις μόνο στην εμφάνιση

Το τέρας που καταβάθος ήταν πρίγκιπας..Αν βρείτε έναν άνθρωπο που είναι γλυκός και πρόθυμος να σας αφήσει να του περάσετε ένα «βερνίκι» στη προσπάθεια σας να τον μετατρέψετε σε πρίγκιπα , τότε αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε.

6. Ραπουνζέλ: Ακόμα και οι Ήρωες χρειάζονται μια μικρή βοήθεια

Κρατάει την ομπρέλα για σας όταν βρέχει, ανοίγει τις πόρτες για σένα, προσφέρετε για σας, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν σας ξέρει τόσο καλά και, το σημαντικότερο, δεν περιμένει τίποτα, αλλά ένα καφέ σε αντάλλαγμα ... Ναι, μπορεί να μην ακούγεται εφικτό στις μέρες μας, αλλά, πιστέψτε με, θα είναι ο ένας που θα έρθει στη διάσωσή σας ακόμα κι αν οι δράκοι, το κακό και τρομακτικό τέρας, οι Μάγισσες, οι γίγαντες, έχουν αντικατασταθεί με τα προβλήματα των αυτοκινήτων, ή τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές. Ατρόμητος ο ήρωας σας, ωστόσο, χρειάζεται σίγουρα μια μικρή βοήθεια από εσάς, καθώς και δεδομένου ότι είστε μια σύγχρονη πριγκίπισσα (και σύγχρονες πριγκίπισσες δεν έχουν πλεξούδες ως άθλημα αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ως ένα σχοινί) του προσφέρετε το χέρι σας, την υποστήριξη, την προσοχή και την κατανόηση σας.

7. Ωραία Κοιμωμένη: αφήστε τον να σας «σώσει» κάποια στιγμή

Τώρα, η Ωραία Κοιμωμένη έχει σίγουρα κάποιες ενδιαφέρουσες στρατηγικές απλά θα επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό - το ένα που βοήθησε στο αποτέλεσμά της, ένα φιλί και μια χαρά μετά από αυτό ,χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσει ούτε μια βλεφαρίδα! Βλέπετε, αν και σύγχρονος άνθρωπος είναι πολύ πιο επιλεκτικός όταν πρόκειται για την επιλογή της γυναίκας που θα περάσουν τη ζωή μαζί, έχει ακόμα την ανάγκη να σας "σώσει" κάποια στιγμή και σίγουρα θα πρέπει να τον αφήσουμε να το πράξει. Ναι, ξέρω μπορείτε να το κάνετε αυτό, σας προσφέρει τη βοήθειά του και να τον ανταμείβετε με ένα φιλί, φυσικά!