Τα χρώματα μαλλιών που πρωταγωνιστούν το Καλοκαίρι 2012

Το καλοκαίρι παρέχει πολύ χρόνο για να πειραματιστείτε με το χρώμα των μαλλιών σας... Έτσι, εάν έχετε ανάγκη απο κάποια έμπνευση, δείτε τη λίστα μας απο ιδέες για ζεστό χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2012.


Καλοκαιρινές τάσεις στο χρώμα μαλλιών...
Κόκκινα

Καλοκαίρι σημαίνει φωτεινά χρώματα και αποχρώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κόκκινο χρώμα των μαλλιών είναι το πρώτο που πρέπει να αναφέρεται. Το κλειδί εδώ, είναι να βρείτε αυτό που είναι το τέλειο για την επιδερμίδα σας. Από το φλογερό κόκκινο σε ήρεμους τζίντζερ τόνους...

Strawberry Ξανθό


Όταν πρόκειται για ξανθό χρώμα μαλλιών, τα κομμωτήρια συνιστούν να σκεφτούμε πιο ζεστά χρώματα, όπως φραουλί ξανθά (à la Blake Lively ή Scarlett Johansson). Πρόκειται για ένα είδος ξανθό που αναμιγνύεται με μερικές σταγόνες από τριαντάφυλλί ή χρυσή απόχρωση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ζεστό τόνο δέρματος, διαφορετικά το φραουλί ξανθό χρώμα στα μαλλιά δεν θα λειτουργήσει για σας, όπως θα έπρεπε.

Παστέλ


Τα παστέλ χρώματα των μαλλιών είναι στην κορυφή των τάσεων γι αυτό καλοκαίρι του 2012. Και δεν είναι να απορεί κανείς,αφού μπορεί να γίνει τέλειο fashionable statement, αν μόνο επιλεχθεί σωστά. Μάθετε πώς να φοράτε τα παστέλ χρώατα στα μαλλιά και ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα!
 --------------------

CONVERSATION